pondělí 10. září 2012

Fazolová buchta

Objevil jsem parádní recept na buchtu bez mouky. Někteří lidé tvrdí, že na mouku a obiloviny celkově není lidský metabolismus stavěný, takže pokud patříte mezi takové hnidopichy nebo jen chcete zkusit něco netradičního, tak rozpalte troubu.

Bude potřeba:
- piksla červených fazolí (255g tuším)
- dvě lžičky kakaa
- dvě lžíce medu
- dvě vejce
- lžička kypřícího prášku
- trocha mléka
Fazole pořádně propláchnem, vložíme spolu se všemi ostatními ingrediencemi do mixéru a vytvoříme hladkou hmotu. Pokud se vám zdá moc hustá, rozřeďte mlékem. Do relativně malého pekáčku dáme pečící papír a směs na něj vylijeme. Pečeme na 180°C zhruba 20 minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat